Home Duurzaam Overheid Budget subsidieregeling isolatieglas uitgeput

Budget subsidieregeling isolatieglas uitgeput

Meer dan 100.000 huishoudens hebben een waardebon voor subsidie op isolatieglas aangevraagd. Het budget van 45 miljoen euro is daarmee uitgeput. Er kunnen nu geen waardebonnen meer worden aangevraagd.

Met de waardebon kan men via de glaszetter een korting van 35 euro per vierkante meter geplaatst isolatieglas krijgen. De subsidieregeling voor isolatieglas is op 1 oktober 2009 geopend. De regeling is onderdeel van de maatregelen die het vorige kabinet heeft genomen om de werkgelegenheid te stimuleren en de CO2 uitstoot te verminderen. Zowel eigenaar-bewoners als verenigingen van eigenaren (VvE’s) hebben gebruik gemaakt van de regeling. Met de waardebonnen kunnen veel koopwoningen worden voorzien van HR+ en/of HR++ glas. De regeling draagt daarmee bij aan het verbeteren van de energiezuinigheid van veel woningen.

 

Glaszetters kunnen de al uitgegeven waardebonnen nog declareren. Dat kan tot de uiterste datum zoals op elke waardebon vermeld, zie ookwww.agentschapnl.nl/isolatieglas .

Meer informatie over deze en andere regelingen voor het energiezuiniger maken van uw huis is te vinden op www.meermetminder.nl

http://www.subsidieisolatieglas.nl

 

 

AddThis Social Bookmark Button

"For Your Taste Only", de eerste 100% BIOLOGISCHE KAASZAAK van Nederland vindt u in Amsterdam in de Maasstraat 118
For Your Taste Only heeft ruim 150 soorten biologische kaas in haar assortiment.

Bij ons kunt u ook terecht voor uw relatie- en kerstgeschenken. We hebben zo'n twintig verschillende geschenkpaketten samengesteld, waaronder een aantal wijn-kaaspakketten en bier-kaaspakketten.

For Your Taste Only is in de wijnwinkel van By the Grape Winery gevestigd als shop-in-shop. Niels Wallin, de initiatiefnemer van FYTO, merkt dat de klanten enthousiast zijn over de unieke combinatie.

www.foryourtasteonly.nl


Klimaatverandering en aanpassing natuurbeleid

Bij uitvoering van het huidige natuurbeleid blijft de natuur kwetsbaar voor de gevolgen van klimaatverandering. Behoud van alle dier- en plantensoorten per gebied is niet realistisch in het licht van de klimaatverandering.

Lees meer...

Energiezuinig verbouwen extra aantrekkelijk gemaakt door overheid. Het aan brengen van energiezuinige verbouwingen is aantrekkelijker geworden door financiële steun van de overheid. Het bedrijf dat isolatie aanbrengt aan het dak, de gevel of de vloer mag een laag btw-tarief rekenen. Isolatieglas is te koop met subsidie.

www.subsidiewoningisolatie.nl
www.subsidiegevelisolatie.nl
www.subsidiedakisolatie.nl
www.subsidievloerisolatie.nl
www.subsidiedubbelglas.nl

Bekijk deze site op uw mobiele telefoon.
Gebruik de QR-Code.
Of surf naar: http://m.duurzaamverder.nl
buyanessaysonline.com