Home Duurzaam Vervoer Het Nieuwe Rijden, Elektrisch Vervoer Centrum

Het Nieuwe Rijden, Elektrisch Vervoer Centrum

Het Nieuwe Rijden (een programma van het ministerie van Infrastructuur & Milieu, uitgevoerd door het Instituut voor Duurzame Mobiliteit) is hoofdpartner en naamgever van het centrum. Onder de naam ‘Het Nieuwe Rijden’ worden initiatieven ondersteund, die leiden tot vermindering van de uitstoot van CO2. Het inzetten van elektrisch voertuigen (die gebruik maken van groene stroom) in plaats van voertuigen met een verbrandingsmotor past naadloos binnen deze doelstelling. Het Nieuwe Rijden besteedt in het centrum ook aandacht aan rijstijltips voor automobilisten en aan de keuze tussen soorten brandstof, banden en vervoermiddelen. Verder zijn er inspirerende voorbeelden te zien van projecten die nu ontwikkeld worden met steun van Het Nieuwe Rijden, onder het motto: Het Nieuwe Rijden | brengt je verder.Veel belangstelling van de pers bij de opening van het Elektrisch Vervoer Centrum in Rotterdam

 

www.elektrischvervoercentrumrotterdam.nl

 

AddThis Social Bookmark Button

Gerelateerde artikelen

"For Your Taste Only", de eerste 100% BIOLOGISCHE KAASZAAK van Nederland vindt u in Amsterdam in de Maasstraat 118
For Your Taste Only heeft ruim 150 soorten biologische kaas in haar assortiment.

Bij ons kunt u ook terecht voor uw relatie- en kerstgeschenken. We hebben zo'n twintig verschillende geschenkpaketten samengesteld, waaronder een aantal wijn-kaaspakketten en bier-kaaspakketten.

For Your Taste Only is in de wijnwinkel van By the Grape Winery gevestigd als shop-in-shop. Niels Wallin, de initiatiefnemer van FYTO, merkt dat de klanten enthousiast zijn over de unieke combinatie.

www.foryourtasteonly.nl


Mariene meren en biodiversiteit

Nieuw ontdekte mariene meren bieden unieke kijk op ontstaan van biodiversiteit. Tot voor kort was er nog maar weinig bekend over mariene meren. Totdat Lisa Becking (Naturalis Biodiversity Center & IMARES) er twintig ontdekte en bestudeerde in Indonesië.

Lees meer...

Energiezuinig verbouwen extra aantrekkelijk gemaakt door overheid. Het aan brengen van energiezuinige verbouwingen is aantrekkelijker geworden door financiële steun van de overheid. Het bedrijf dat isolatie aanbrengt aan het dak, de gevel of de vloer mag een laag btw-tarief rekenen. Isolatieglas is te koop met subsidie.

www.subsidiewoningisolatie.nl
www.subsidiegevelisolatie.nl
www.subsidiedakisolatie.nl
www.subsidievloerisolatie.nl
www.subsidiedubbelglas.nl

Bekijk deze site op uw mobiele telefoon.
Gebruik de QR-Code.
Of surf naar: http://m.duurzaamverder.nl
buyanessaysonline.com